Starosta obce Dobřív oznamuje, že volby do Evropského parlamentu na území České republiky uskuteční v pátek 24. května 2019 od 14,00 hodin do 22,00 hodin a v sobotu 25. května 2019 od 8,00 hodin do 14,00 hodin.

 

Místem konání voleb ve volebním okrsku číslo 1 je volební místnost v knihovně Obecního úřadu v Dobřívě, pro voliče, kteří jsou přihlášeni k trvalému pobytu v Dobřívě a na Pavlovsku.

 

 

 

Voliči bude umožněno hlasování  poté, kdy prokáže svoji totožnost a státní občanství České republiky platným občanským průkazem, nebo platným cestovním, diplomatickým nebo služebním pasem České republiky anebo cestovním průkazem. Voliči, který tak neučiní, nebude hlasování umožněno.

 

 

 

Volič může požádat ze závažných, zejména zdravotních nebo rodinných důvodu obecní úřad v Dobřívě a ve dnech voleb okrskovou volební komisi o to, aby mohl hlasovat mimo volební místnost

 

do přenosné volební schránky.

 

 

 

Pro občany Pavlovska bude přistaven odvoz v pátek 24. května 2019 v 17,00 hodin u autobusové zastávky. Dovoz budou zajišťovat členové sboru dobrovolných hasičů. Bude tedy přistaveno

 

hasičské vozidlo pro přepravu osob.